Menu Close

Algemene informatie


Bij onze twirlvereniging wordt zowel door de instructie, als door de leden, hard en met veel plezier gewerkt om de vereniging naar een hoger niveau te krijgen. Iedereen vanaf 3 jaar is van harte welkom op onze vereniging om de twirlsport te leren beoefenen. Ga voor meer informatie hierover naar de pagina ‘Lid worden’.

Zonder instructie kan onze twirlvereniging niet bestaan. Je moet immers van iemand alle beginselen van de sport leren. 

Bij Twirlteam Accelerando wordt voornamelijk lesgegeven door Cobi de Ruiter en Annemarie van Veldhoven. Dit duo geeft al sinds 1990 samen les, nadat zij diverse diploma’s hebben behaald. Bij verschillende twirlverenigingen zorgden zij voor mooie resultaten, maar sinds 2007 hebben zij zich gevestigd bij Twirlteam Accelerando. Het niveau van Accelerando is inmiddels enorm gestegen en ze hebben zich goed in de twirlwereld op de kaart weten te zetten. Zowel groepen, duo’s als solisten staan nu met regelmaat op de kampioenschappen.

Naast de lessen die gegeven worden binnen de eigen twirlvereniging, verzorgen Cobi en Annemarie, of andere actieve leden, ook lessen op basisscholen. Hier proberen zij hun enthousiasme voor de twirlsport over te brengen. Hiervoor zijn zij dan ook te benaderen.

Naast Cobi en Annemarie zijn ook Desirée de Ruiter en Lenneke Beerentemfel actief als instructie. Met zijn vieren zorgen zij voor de verschillende teams en solisten die getraind worden binnen de vereniging.