Menu Close


Lid worden


Ben jij op zoek naar een leuke hobby/sport, waarbij dansen gecombineerd wordt met andere technieken? Vind jij het leuk om in teamverband en misschien zelfs solistisch te sporten? Ben jij niet bang om op te treden voor jury en publiek? Dan ben je bij Twirlteam Accelerando aan het juiste adres.

Bij Twirlteam Accelerando wordt de twirlsport al enige jaren intensief beoefend. In onze routines, gemaakt door de instructrices, worden dans en ballet gecombineerd met een baton. Hierdoor ontstaat een bijzonder spetterend geheel, waarmee de wedstrijdvloer wordt betreden.

Indien je lid wilt worden betaal je per maand een bedrag van € 20,00 aan contributie. Bij inschrijving wordt éénmalig €25,00 inschrijfgeld in rekening gebracht. Een baton en een officieel trainingspak voor optredens en wedstrijden krijg je bij inschrijving in bruikleen, hiervoor betaalt u een borg van €35,00. Twirlschoenen en andere accessoires dienen door het lid zelf te worden aangeschaft. Laatstgenoemden zijn niet noodzakelijk voor de eerste trainingen. Uiteraard verstrekt de instructie graag informatie hierover aan u.

Indien u of uw kind interesse heeft in de twirlsport kan vrijblijvend een training worden bezocht. Dat kan op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 in de gymzaal Hart van Meerdervoort in Zwijndrecht (Perkstraat 57).