Algemeen

Twirlteam Accelerando is een gezellig twirlvereniging in Zwijndrecht. Met een eigen clubgebouw, gevestigd op de Lindtsebenedendijk 149, wordt de sport twirlen al heel wat jaren door verschillende meiden uit de omgeving beoefend.

Bij onze twirlvereniging wordt zowel door de instructie, als door de leden, hard en met veel plezier gewerkt om de vereniging naar een hoger niveau te krijgen. Iedereen vanaf 3 jaar is van harte welkom op onze vereniging om de twirlsport te leren beoefenen. Ga voor meer informatie hierover naar de pagina ‘Lid worden’.

Zonder instructie kan onze twirlvereniging niet bestaan. Je moet immers van iemand alle beginselen van de sport leren. Hieronder een korte introductie.

v.l.n.r. Lenneke – Annemarie – Desirée – Cobi

Bij Twirlteam Accelerando wordt op dit moment les gegeven door Cobi de Ruiter en Annemarie van Veldhoven. Dit onafscheidelijke duo geeft les samen sinds 1990, nadat zij diverse diploma’s hebben behaald. Bij verschillende twirlverenigingen hadden zij al gezorgd voor mooie resultaten, maar sinds 2007 hebben zij zich beiden gevestiging bij Accelerando. Na de eerste maanden trainen met alle meiden werden de eerste resultaten al geboekt. Het niveau is inmiddels enorm gestegen en Accelerando heeft zich goed in de twirlwereld op de kaart weten te zetten. Zowel groepen, duo’s als solisten staan nu met regelmaat op de kampioenschappen.

Naast de lessen die gegeven worden binnen de eigen twirlvereniging, verzorgen Cobi en Annemarie ook lessen op basisscholen. Hier proberen zij hun enthousiasme voor de twirlsport over te brengen. Hiervoor zijn zij dan ook te benaderen.

Naast Cobi en Annemarie zijn ook Desirée de Ruiter en Lenneke Beerentemfel actief als instructie. Met zijn vieren zorgen zij voor de verschillende solisten die getraind worden binnen de vereniging.

 

* Webdesigner: Leo Opmeer